Tag- og algerens

Få et smukkere tag – uden at skifte det

Du behøver ikke skifte dit tag for at få det til at se nyt og flot ud. Med en algebehandling giver du dit tag nyt liv – helt uden at skifte så meget som en tagplade. Alger og mos sætter sig med tiden fast på taget og får det til at se gammelt og slidt ud. En behandling med algerens vil fjerne algerne og det ”grønlige skær”, der får taget til at se ældre og medtaget ud.

Er alger og mos skadeligt for taget?

Algerne har ikke udelukkende en kosmetisk betydning for dit hus’ udseende. Alger og mos kan være skadelige for taget, hvis de sætter sig permanent fast på tagpladerne. Dette gør nemlig taget mere modtagelig over for fugt, og i sidste ende kan det medføre frostsprængninger på tagpladerne og gøre taget utæt. Du kan få foretaget et gratis og uforpligtende tagtjek af vores kyndige rådgivere, hvis du gerne vil vide om algevæksten på dit tag, kan være skadelig for taget og dermed påvirke dets levetid.

I disse tilfælde vil en algerens hjælpe på dit tag:

  • Hvis du har fastgroet mos på dit tag
  • Hvis du har alger (grønligt skær) på dit tag
  • Hvis du har almindeligt skidt og snavs på dit tag

Forøg salgbarheden af dit hus med en algerens

Husets udseende har en stor indflydelse på salgsværdien, og et tag der ser slidt og nedbrudt ud, kan påvirke husets salgsværdi negativt. Det gør en kæmpe forskel på dit hus’ udseende at få et tag, som er alge- og mosfrit, og det ser nyere, stærkere og sundere ud. Går du med tanker om at sælge vil et indbydende og flot tag højne helhedsindtrykket af dit hus og dermed salgbarheden.

Er behandlingen med algerens skadeligt for taget?

Vores algebehandling udføres med et miljøgodkendt middel og er ikke skadeligt for dit tag - tværtimod. En skånsom algerens forlænger dit tags levetid og fjerner risikoen for frostskader og andre algeskader. Vi sprøjter et tykt lag af midlet på taget, hvorefter algerne nedbrydes i løbet af et halvt år. Du kan læse mere om vores miljøhensyn og vores skånsomme unikke metode her.

Kontakt os på +45 40 38 30 26 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage inden for to hverdage.

 

 

Algea-Lars-Steentofte.jpg

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med på Tlf. +45 40 38 30 26. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage