Miljø

For os er det vigtigt, at vi tilbyder noget, vi kan være stolte af. Dette gælder både kvaliteten af vores ydelser, men også vores hensyn til miljøet i vores brug af produkter og metoder. Mange midler, der bliver brugt til algerens er ikke godkendte til fjernelse af alger, og de gør stor skade på miljøet. Man behandler alger ved at sprøjte et produkt på taget, som i løbet af et halvt år fjerner algerne via nogle naturlige fedtsyrer. Produktet, der bliver sprøjtet på taget, ryger ud via afløbet, gennem spildevandet og ned i grundvandet. Derfor er det yderst vigtigt, at vi bruger midler, der både er skånsomme for dit tag og for miljøet! Vi bruger kun produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen til algebekæmpelse og som ikke skader grundvandet.

Algefri N

Vi bruger kun miljøgodkendte produkter. P.t. er der kun ét miljøgodkendt produkt til tagrens, nemlig Algefri N. Algefri N er det eneste middel til bekæmpelse af alger, der er lovligt i Danmark. Algefri N indeholder naturlige fedtsyrer, som nedkæmper algerne på dit tag over en periode på seks måneder. De naturlige fedtsyrer i Algefri N bliver nedbrudt så hurtigt, at de er væk, inden de når til grundvandet. Algea tag- og algerens tager det ekstra hensyn til miljøet, at vi støvsuger det overskydende produkt væk fra din tagrende, så det kun er et minimum af produktet, der når ned til spildevandet. Når vi bekæmper alger på fliser og facade går det væsentligt hurtigere, fordi vi samtidig bruger skånsomme rensemetoder. Til dette bruger vi selvfølgelig også kun det miljøgodkendte produkt, Algefri N, som dog er blandet i et lidt andet forhold, så det passer til flise- og facaderens.

Metode

Man behandler alger på taget ved at sprøjte et miljøgodkendt middel, som via naturlige fedtsyrer nedbryder algerne i løbet af et halvt år. Det er derfor vigtigt, at det ikke regner den dag, vi udfører behandlingen, da det vil skylle midlet væk med det samme. Det gør dog ikke noget, at det regner dagen efter, da midlet på det tidspunkt har bidt sig fast på algerne.

I hvilket vejr kan man sprøjte mod alger?

Vi fastlægger i samarbejde med dig hvilken uge, vi kommer og behandler dit tag/facade/fliser, og imødekommer såvidt mulig dine ønsker. Vi forsøger såvidt muligt at tage hensyn til ønsker mht. specifikke dage, men vi tager forbehold for regnvejr, da vi i så fald ikke kan udføre en optimal algebehandling af dit tag den dag.

Når vi har været ude og sprøjte på jeres tag eller har renset jeres facade eller fliser lægger vi en seddel til dig i postkassen, så du ved, vi har været der den pågældende dag.

Vi tager ekstra hensyn til miljøet

Som noget unikt bruger vi en speciel støvsuger til at suge al overskydende væske op ad din tagrende. Det er ikke påkrævet af Miljøstyrelsen at fjerne det overskydende miljøgodkendte produkt, men det er et ekstra tiltag, som Algea tag- og algerens gør for at tilføre et absolut minimum af produkter til spildevandet i jeres nærområde. Det er vores måde at passe på miljøet og påtage os vores del af ansvaret for, at vi har et rent og sundt drikkevand.

Algea-Lars-Steentofte.jpg

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med på Tlf. +45 40 38 30 26. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage