Imprægnering

Imprægner din facade og fliser og slip for fugt

Imprægneringen beskytter mod snavs og holder fugt ude. En diffussions åben imprægnering giver en langvarig beskyttelse og øger modstandsdygtigheden overfor ny algevækst. For optimal forebyggende effekt bør behandlingen gentages hver 2-3 år. Imprægneringen foregår ved at vi sprøjter et specielt miljøvenligt imprægneringsprodukt på, som forsegler materialet ved at lægge sig udenpå som en hinde. Produktet tillader stadig dine fliser og facade at ånde. Produktet holder nemlig fugten ude af fliserne eller facaden, men det holder derimod ikke fugten inde. Den bliver derimod trukket ud af materialet, og en imprægnering forebygger derfor også fugtskader. Du kan derfor med fordel imprægnere materialer, der står på udsatte steder, fx facader og fliser der står meget i skygge eller tæt på vand.

Imprægnering efter afrensning

Efter en afrensning af fliser eller husfacade er materialet åbent og sårbart. Derfor vil det være mere modtagelig for alger og vækster, og hvis ikke man imprægnerer, vil du opleve, at algevæksten, der lige er blevet fjernet, kommer igen efter blot nogle få år. Hvis du imprægnerer materialet lukker du porerne i materialet og beskytter mod fugt og forebygger algevækst. Vi bruger selvfølgelig kun miljøgodkendte midler til imprægnering. Imprægnering anbefales ved facade- og fliserens. Det er ikke nødvendigt at imprægnere efter en behandling af alger på taget.

Algea-Lars-Steentofte.jpg

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med på Tlf. +45 40 38 30 26. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage