Fliserens

Få den oprindelige farve på dine fliser igen

Du har måske selv prøvet at fjerne alger og skidt og snavs med en trykspuler eller andet gør-det-selv håndværk. Disse metoder fjerner delvis skidtet, men de er tidskrævende og ikke ligeså effektive, som de metoder og midler, vi bruger. Der kan være noget skidt, der har sat sig så grundigt fast, at det er nærmest umuligt at fjerne, hvis ikke du har det rigtige udstyr. Dette gælder især, hvis du har alger på fliserne. Vi fjerner algerne og væksterne på dine fliser og giver dem den oprindelige farve igen på under et par timer.

En flise- og algerens fjerner effektivt:

  • alger
  • mos
  • jord
  • rødder
  • skidt og snavs

Ansvar for miljøet

Det er vigtigt for os, at vores behandling er effektiv - samtidig med at vi tager ansvar for miljøet. Vi bruger derfor kun produkter, som Miljøstyrelsen har godkendt. Du kan læse mere om vores brug af det miljøgodkendte produktt Algefri N her.

Er behandlingen skadeligt for fliserne?

Behandlingen er ikke skadelig for fliserne, men den efterlader dem åbne og sårbare i materialet. Vi anbefaler derfor, at du får dem imprægneret bagefter.

Imprægnering efter behandling

Efter fliser er blevet afrenset er de åbne i strukturen og derfor mere modtagelige over for alger og vækster. De bør derfor imprægneres med et specialprodukt. Det tager ikke lang tid, men tiden er godt givet ud, da det dermed forebygger, at der kommer vækster igen. Læs mere om imprægnering her.

Kontakt os på +45 40 38 30 26 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage inden for to hverdage.

Algea-Lars-Steentofte.jpg

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med på Tlf. +45 40 38 30 26. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage